Associació Canaan Pla de l'Estany. Atenció a persones amb problemes d'addiccions i en situació d'exclusió social.

05/10/2024

Caminada per a visibilitzar l'esport com a recurs contra les drogodependències

 

Cada any la Federació Catalana de Drogodependències organitza a Barcelona una caminada  per a visibilitzar l'esport com a eina preventiva i terapèutica en les drogodependències i a diccions. 

Aquest any ens hem animat a organitzar-ne també una a Banyoles. T'hi apuntes?

Recorregut: Circular, la volta a l’estany. Inici i final al parc del costat del Pavelló de la Draga.
Distància: 6,5 km.
Dificultat: baixa.

Inscripció, abans del 16 d’octubre: https://forms.gle/TRLRrRVEfGMSS5GH6

El fet d’inscriure’s a la caminada implica l’acceptació d’aquestes normes:
  • Es tracta d’una caminada no competitiva, oberta a totes aquelles persones capaces de caminar per un terreny pla. Per participar s’ha de ser major d’edat el dia de la caminada. En cas de ser menor, cal anar acompanyat/da del pare, mare o tutor responsable.
  • La inscripció inclou una assegurança d’accidents durant l’activitat. S’admetrà un màxim de 100 participants. En cas de portar animals domèstics, hauran d’anar lligats en tot moment. No està permès el consum d’alcohol ni altres drogues al llarg del recorregut. Tenint en compte que la caminada es duu a terme a un espai natural es recomana no fumar durant el recorregut.
  • L’organització es reserva el dret a canviar el recorregut o el programa, si és el seu criteri o si les condicions climatològiques així ho aconsellen. En cas d’accident, lesió o qualsevol indisposició o malestar caldrà avisar al personal acompanyant de l’organització. O trucar al 112 si s’estima greu i urgent. L'organització declina tota responsabilitat en cas d'accident, i queda exclosa de responsabilitat en cas de problemes derivats del possible estat de salut de les persones participants.